Diensten

Hoe werkt dat dan eigenlijk, zo'n chauffeursdienst?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. U kunt overal in Nederland een chauffeur bestellen. De chauffeur komt op het afgesproken tijdstip op het afgesproken adres en brengt u overal naartoe. U neemt zelf plaats achterin uw eigen auto, pakt uw dossier, krantje of laptop en kunt rustig aan het werk. Uiteraard kunt u ook voorin zitten, telefoneren, een broodje eten of wat u dan ook graag doet dat eigenlijk niet kan als u zelf rijdt. Uw comfort is voor ons het belangrijkste. U kunt uw chauffeur zo lang gebruiken als u wilt. Heeft u twaalf afspraken op 1 dag? Uw chauffeur brengt u , wacht voor de deur en zorgt er vervolgens voor dat u op uw volgende afspraak komt. U hoeft nooit meer te zoeken naar parkeerplaatsen, komt nooit meer onbelezen ter plaatse en kunt zelfs slapen in de auto als u dat zou willen. bas

Ik heb geen auto maar wil wel worden gereden, kan dat?

Sinds kort beschikt Your Mobility B.V. ook over eigen auto�s om ook de mensen zonder eigen auto van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons kiezen uit een verlengde Daimler en een BMW 5-serie. Heeft u andere wensen, dan proberen wij die voor u te vervullen.

Ik heb een diner en rij liever niet terug, kan iemand mij komen halen?

Uiteraard verzorgen wij ook korte ritten. Zo rijden wij zeer regelmatig naar Schiphol om mensen weg te brengen of op te halen. U betaalt bij ons wel altijd een minimum van 3 uren, ongeacht de duur van uw opdracht.

Ik ben overtuigd, maar hoe bestel ik een chauffeur?

U kunt altijd bellen met ons kantoor op onderstaand telefoonnummer of een email sturen naar info@yourmobility.nl. U krijgt dan van ons een email terug met een opdrachtbevestiging waarin staat wie uw chauffeur zal zijn, hoe laat deze waar aanwezig zal zijn en op welk telefoonnummer hij of zij bereikbaar is. Voor opdrachten die op het laatste moment geregeld moeten worden adviseren wij u altijd telefonisch contact met ons op te nemen.